Danpaati Nature Resort -Resort- Nummer 24 op overzichtskaart

danpaati kaart map surinam suriname deals trip tour

(Binnenlandse) Resorts

Hoogtepunten

  Boslandcreoolse dorpen
  Flora and fauna
  Stroomversnellingen

Verblijf

  Danpaati River Lodge bestaat uit 12 tweepersoons cabins, 1 “Special occasions” -cabin en 1 ruimere multi-cabin. De cabins beschikken elk over 2 eenpersoonsbedden welke indien gewenst ook als tweepersoonsbed kunnen dienen. De “Special occasions”-cabin beschikt als enige cabin over een queensize bed. Standaard beschikken alle cabins over eigen douche en toilet, electriciteit, veranda met prachtig uizicht, comfortabel terrasmeubilair en klamboes (muskietennetten).danpaati surinam suriname kekemba trip tour

Aantal dagen/Aantal nachten

  3 dagen / 2 nachten
  4 dagen / 3 nachten
  5 dagen / 4 nachten

Intensiviteit

  nietdanpaati surinam suriname kekemba trip tour

Algemene informatie

  Ligging resort
  Danpaati River Lodge is gelegen op een eilandje in de Boven Surinamerivier. Ongeveer 350km ten zuiden van Paramaribo. Midden in het tropisch regenwoud, slechts omringd door de ongerepte natuur van het Amazonegebied en enkele kleine dorpen vindt u Danpaati River Lodge. Om de lodge te bereiken kunt u kiezen uit het vervoer over land of door de lucht.
  Het Boven-Surinamegebied, waarin Danpaati Nature Resort zich bevindt, staat bekend om haar unieke Marroncultuur en haar maagdelijke Amazoneregenwoud. De Marrons, afstammelingen van weggelopen slaven, hebben zich lang geleden in het ontoegankelijke binnenland gevestigd, alwaar zij een nieuw bestaan opbouwden. Door hun geïsoleerde manier van leven, ontwikkelde zich een geheel eigen cultuur met sterke Afrikaanse invloeden. Marrondorpen als Ladoani, Gunsi, Nieuw Aurora en JawJaw zijn in de nabije omgeving van het Anaula Nature Resort gesitueerd. De vrouwen in hun kleurrijke gewaden, de spelende kinderen aan de waterkant in contrast met de puurheid van het tropisch regenwoud, zorgen voor een adembenemend tafereel. De Marrons zijn trots op hun cultuur en laten u graag kennis maken met hun fascinerende manier van leven.

  Lodges
  Danpaati River Lodge bestaat uit 12 tweepersoons cabins, 1 “Special occasions” -cabin en 1 ruimere multi-cabin. De cabins beschikken elk over 2 eenpersoonsbedden welke indien gewenst ook als tweepersoonsbed kunnen dienen. De “Special occasions”-cabin beschikt als enige cabin over een queensize bed. Standaard beschikken alle cabins over eigen douche en toilet, electriciteit, veranda met prachtig uizicht, comfortabel terrasmeubilair en klamboes (muskietennetten).
  Aan de rivierzijde van het eiland staan een zevental tweepersoonscabins met elk twee eenpersoonsbedden allen voorzien van klamboes. Verder zijn de cabins voorzien van electriciteit en alle nodige gemakken. Uw veranda grenst op enkele meters na aan de brede Boven-Surinamerivier, waar u s ochtends onder het genot van een kopje koffie of thee heerlijk kunt genieten van de opkomende zon en het ontwaken van het regenwoud.
  Aan de boszijde, gelegen tegenover de centrale loungeruimte, staan een vijftal tweepersoons cabins eveneens elk met twee eenpersoonsbedden allen voorzien van klamboes. Deze cabins zijn net als de eerstgenoemde variant eveneens voorzien van alle gemakken. Uw veranda grenst aan het looppad dat u over het eiland voert, en in de avonduren zorgt de bosrijke omgeving voor prachtige fluitconcerten.
  Eveneens aan de rivierzijde van het eiland, en iets verder afgelegen van de overige cabins, staat onze “Special occasions”-cabin. Deze cabin beschikt over een queensize bed voorzien van klambo
  Onze Multi-cabin is een ruime twee- tot maximaal zes persoons cabin. De Multi-cabin beschikt standaard over vier eenpersoonsbedden allen voorzien van klamboes. Mocht de groep groter zijn, bestaat de mogelijkheid om extra bedden bij te plaatsen. De Multi-cabin is een ideale accommodatie wanneer u bijvoorbeeld met uw hele gezin of met een groep vrienden gezamenlijk in een cabin wilt verblijven.

  Resort faciliteiten
  Naast de private cabins beschikt Danpaati River Lodge over de volgende faciliteiten:
  - Cozy lounge
  - Sfeervolle bar met een ruim assortiment aan dranken en snacks
  - Restaurant (ontbijt, lunch, diner en koffie/ thee zijn bij de prijs inbegrepen)
  - De Danpaati River store, een gift shop met authentieke, lokaal gemaakte souvenirs
  - Relax spots op het eiland
  - Cleaning & Laundry service
  - Wake up coffee service

  Aktiviteiten
  Wandeltochten
  Danpaatie River Lodge biedt in totaal vier wandeltochten aan, van kort tot lang en elk met haar eigen kenmerken:
  WatraWaka Grantatai – Botopasie – Kambaloea (8 uur)
  Dit is een tocht voor de echte wandelliefhebber; u zult de hel dag onderweg zijn en zo het schitterende landschap in al haar facetten beleven. U wandelt niet alleen door het oerwoud, maar u zult ook verschillende kreken oversteken.
  PopkiLon Foteoenakaba – Botopasie (1 uur)
  In een uur tijd wandelt u van Foetoenakaba naar Botopasie. Tussen de dorpen is een goed begaanbaar bospad, waarlangs vele schitterende woudreuzen en varens groeien. Onderweg leert u van alles over de flora en fauna langs de route.
  PikinKoiri Debeke – Botopasie (½ uur)
  Onze korste wandeling brengt u van Debike naar Botopasie; maak kennis met zowel een christelijk als traditioneel dorp en bekijk onderweg de vele schitterende bomen, planten en met wat geluk de sierlijke vogels en vlinders.
  NyanyanSwen Dan – Dan (8 uur)
  Tijdens onze langste voettocht is de kans op het zien van dieren het grootst. Onderweg kunt u heerlijk zwemmen in de schitterende Awarrakreek. Daarnaast zult u verschillende offerplaatsen zien en wordt er uitgebreid gepicknicked.
  Boottochten
  Danpaati River Lodge biedt een viertal boottochten aan, variërend in lengte van anderhalf uur tot een hele dag.
  Tapawatravallen (4 uur varen, 1 uur wandelen) Ongeveer 2 uur varen van de lodge, op de kruizing van de PikinRio en de GranRio bevinden zich de tapawatra-vallen. Hier kunt u picknicken en een boswandeling maken van de medische post Djumu naar het schitterende Granmankondre.
  Bihati (1 uur varen)
  Wilt u even van het eiland af en toch genieten van de mooie omgeving romdom de lodge? Dan kunt u in dertig minuten naar Bihati varen, om daar heelijk te zwemmen in een kleine en rustige sula om vervolgens te gaan picknicken in de boot.
  GranDam (6 uur varen)
  Deze tocht voert u via de Suriname-rivier en de schitterende Tapawatravallen verder de GranRio op, richting de grootste stroomversnelling van allemaal; de GranDam. Hier kunt u kaaimannen zien, picknicken en heerlijk in de zon liggen.
  Kaaimannentocht (1½ uur varen)
  Het water van de Suriname-rivier is tevens het domein van de zoetwater kaaiman; vooral bij laag water kunt u deze dieren aantreffen, zonnend op een zandbank of ’s avonds al hun ogen rood oplichten in het dondere water romdom uw boot...
  Dorpswandeling (1½ uur)
  Danpaati River Lodge ligt midden in het Boven-Suriname gebied. Hier liggen vele Saramaccaanse dorpjes; de oorspronkelik inwoners van deze dorpen zijn van de plantages weggevluchte slaven. In de directe omgeving van de lodge liggen dertien dorpen, warbij het dorp Dan het dichtstbijzijnde is. De meeste dorpen hebben hun eigen religie en eeuwenoude cultuur en gewoonten behouden. Hier zult u veel offerplaatsen aantreffen, om zo bijvoorbeeld de voorouders te eren of slechte geesten uit het dorp te houden. Grantatai is het dorp dat stroomafwaarts het verst is gelegen, Dan ligt ongeveer op de halft en Toemaipa ligt helemaal stroomopwaarts. Van de eerste naar het laatste dorp is het ongeveer 2 uur varen. Bekijk de vele stroomversnellingen en sierlijk houtsnijwerk. Bezoek een christelijk dorp waar de Nationale Vrouwen Beweging veel werk verzet. Debike heeft een medische post. Botopasie heeft een eigen airstrip. Vele schitterende houten woningen en veel religieuze offerplaatsen.
  danpaati river resort kalebas surinam suriname tour deals resort paramaribo Kalebascursus (1 uur)
  Op het moment dat je midden in het oerwoud woont, ga je creatief om met alles dat de natuur je te bieden heeft. Vandaar dat de vrucht van de kalebas niet alleen als voedsel dient, maar het omhulsel ervan ook gebruikt wordt voor verschillende doeleinden; van dit harde materiaal kunnen niet alleen bekers en schalen worden gemaakt, maar bijvoorbeeld ook bakjes om je handen in te wasen of emmertjes waarmee je het water uit een volgelopen korjal kunt scheppen. Met de kalebascursu van Danpaatie River Lodge leert u onder begeleding hoe u een mooie klebas kunt maken; daarnaast leert u ook veel van de achtergrond van deze vrucht en kunt u uiteindelijk uw eigen patronen in de schaal aanbrengen.
  Zang en dans (1 uur)
  Speciaal voor Danpaati River Lodge kan de culturele groep van het dorp Dan een avond voor u optreden, waarbij alle liederen en dansen op traditionele wijze worden uitgevoerd. Elke dans wordt uigebreid aan u getoond en daarnaast uitvoerig uitgelegd.
  Vang en bereid uw eigen vis
  Gebruik de hengels van Danpaati River Lodge en de kennis van de lokale bevolking om een avondmaal bij elkaar te vangen. Het water van de rivier is schoon en de vis is dus uitstekend geschikt voor consumptie.
  Peddelen over de Suriname-rivier
  Een Saramaccaanse kano is duidelijk herkenbaar; het zijn niet zomaar uitgeholde boomstammen, maar schitterende voorbeelden van traditioneel houtsnijwerk. De peddels en bankjes van de kano zijn versierd met uiterst sierlijke en symetrische patronen, de uiteinden van elke kano zijn daarbij ook nog een bewerkt met metaal. Met de kano’s van Danpaati River Lodge peddelt u over de rivier en ervaart u hoe het is om zo door de natuur te varen.
  Loop mee met de zorgmedewerkers (2 uur)
  Van Danpaati komt een groot deel van de winsten terecht bij lokale zorgprojecten en ondernemeingen op micro-economische schaal. Hierbij zijn twaalf dorpen uit het gebied aangesloten, waarbij elk dorp een eigen zorgmedewerkers heeft die gesteund vanuit Danpaati de zorg draagt voor bijvoorbeeld de ouderen en gehandicapten in hun dorp. U kunt een aantal uren meelopen met deze zorgmedewerker.
  Sommige aktiviteiten kunnen geen doorgang vinden bij een te lage of juist een te hoge waterstand in de rivier

Programma

  Bij uw overnachting is standaard 1 dorpswandeling inbegrepen. U kunt ter plekke ook andere activiteiten boeken. Zoals diverse boswandelingen en boottochten, traditionele story telling en een cultureel optreden. Het eiland beschikt over kleine korjalen waarmee u op eigen gelegenheid erop uit kunt trekken. Ook kunt u heerlijk zwemmen en vissen op authentieke wijze.
  Maar… niets moet, alles mag… U beslist zelf hoe actief u uw verblijf wilt invullen. Gaat u voor avontuur of wilt u juist lekker onthaasten… of misschien een dagje meelopen met het Zorgproject? Ook dat kan!

Inclusief

  Volpension, overnachtingen, boot/busvervoer, thee, koffieBier, wijn, sterke dranken en flessen water tegen betaling verkrijgbaar bij de bar.
  Tegen betaling kunnen extra activiteiten worden gedaan.
  Kijk op vakantiebeoordelingensite ZOOVER wat de ervaringen zijn van mensen die dit resort hebben bezocht en bekijk hier ook hun fotos en video-opnamen.danpaati surinam suriname kekemba trip tour

Handig om te weten

  Bier, wijn, sterke dranken en flessen water tegen betaling verkrijgbaar bij de bar.
  Tegen betaling kunnen extra activiteiten worden gedaan.
  Kijk op vakantiebeoordelingensite ZOOVER wat de ervaringen zijn van mensen die dit resort hebben bezocht en bekijk hier ook hun fotos en video-opnamen.

Handig om mee te nemen

 • Kleine rugzak om fotocamera of water te dragen tijdens de wandelingen.
 • Zakgeld (in srd) voor de aankoop van souvenirs of (alcoholische) dranken.
 • Fototoestel, videocamera.
 • Insect repellent en zonnebrand.
 • Regenjas en soms is een omslagdoek wel handig (zon/regen).
 • Zwembroek en baddoek.
 • Zonnehoed of pet.
 • Rugzak/tas van waterdicht materiaal of verpakt in een plastic (vuilnis)zak.
 • Kleding en verschoning.
 • Loopschoenen, slippers, watersandalen.
 • Persoonlijke spullen zoals tandenborstel, tandpasta, deodorant, ...
 • Zaklamp.
 • Zakmesje.
 • Vergeet uw medicijnen niet die u moet nemen.

Opmerkingen

  danpaati surinam suriname kekemba trip tourOmdat er met deze tour nauw wordt samengewerkt met regionale organisaties in dit gebied, profiteert de gehele lokale gemeenschap van deze tour.
  Door omstandigheden kan het mogelijk zijn dat niet alle onderdelen van de tour zoals in de beschrijving vermeld staan doorgang kunnen vinden. Ook kunnen onderdelen in een andere volgorde uitgevoerd worden dan vermeld.

  Aanmelden bij 1 van de grote hotels in Paramaribo. Bij uw boeking krijgt u te horen bij welk hotel. Aanmeldtijd: 6:00. Uiterlijk 20 minuten voor aanmeldtijd moet u vertrekken van Kekemba Resort Paramaribo met een taxi. De prijs van de taxi is niet in de tourprijs opgenomen. De taxirit kost ongeveer euro 3.

  Aankomst bij 1 van de grote hotels van Paramaribo. Verwachte aankomsttijd: 17:00. Vanaf hier neemt u een taxi naar Kekemba Resort Paramaribo. De prijs van de taxi is niet in de tourprijs opgenomen. De taxirit kost ongeveer euro 3.

Prijzen

  danpaati surinam suriname kekemba trip tourDe vermelde prijzen zijn per persoon.


  3 dagen / 2 nachten
  Prijs euro 335
  4 dagen / 3 nachten
  Prijs euro 395
  5 dagen / 4 nachten
  Prijs euro 455
  Tegen meer/minder prijs is alternatief vervoer mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

  Prijzen zijn onder voorbehoud.

  De trips en tours voert Kekemba niet zelf uit, Kekemba is tussenpersoon. De uitvoerende touroperator heeft de volgende betalingsvoorwaarden:
  - vooruitbetalng van 25% bij reservering en
  - restant betaling minimaal 30 dagen voor begin van de tour.

  Indien de touroperator de bevestigde tourreservering (ook indien betaald is) alsnog annuleert, dan moeten wij (U en Kekemba) ons daarbij neerleggen. U krijgt uw (aan)betaling terug en kunt een alternatieve tour uitzoeken.

  Deze tour gaat door bij een minimum aantal deelnemers van: 3
  Indien het minimum aantal deelnemers niet wordt gehaald, dan krijgt u uw volledige (aan)betaling terug en kunt u een alternatieve tour uitzoeken.

Reserveringsverzoek

  Reservering danpaati - resort

  Reserveringsnummer Kekemba
  Naam
  Emailadres
  Aantal volwassenen
  Aantal kinderen jonger dan 12 jaar
  Gewenste tourdatum

  Tourdatum zelf bepalen, danpaati, euro vanaf euro
  vr18 - ma21 mei, 4daagse Danpaati SPECIALE PINKSTERAKTIE PRIJS, euro 340
  ma21 - vr25 mei, 5daagse Danpaati, euro 455
  ma21 - wo23 mei, 3daagse Danpaati, euro 335
  wo23 - vr25 mei, 3daagse Danpaati, euro 335
  vr25 - ma28 mei, 4daagse Danpaati, euro 395
  ma28 - wo30 mei, 3daagse Danpaati, euro 335
  ma28 mei - vr1 juni, 5daagse Danpaati, euro 455
  wo30 mei - vr1 juni, 3daagse Danpaati, euro 335
  vr1 - ma4 juni, 4daagse Danpaati, euro 395
  ma4 - vr8 juni, 5daagse Danpaati, euro 455
  ma4 - wo6 juni, 3daagse Danpaati, euro 335
  wo6 - vr8 juni, 3daagse Danpaati, euro 335
  vr8 - ma11 juni, 4daagse Danpaati, euro 395
  ma11 - vr15 juni, 5daagse Danpaati, euro 455
  ma11 - wo13 juni, 3daagse Danpaati, euro 335
  wo13 - vr15 juni, 3daagse Danpaati, euro 335
  vr15 - ma18 juni, 4daagse Danpaati, euro 395
  ma18 - vr22 juni, 5daagse Danpaati, euro 455
  ma18 - wo20 juni, 3daagse Danpaati, euro 335
  wo20 - vr22 juni, 3daagse Danpaati, euro 335
  vr22 - ma25 juni, 4daagse Danpaati, euro 395
  ma25 - vr29 juni, 5daagse Danpaati, euro 455
  ma25 - wo27 juni, 3daagse Danpaati, euro 335
  wo27 - vr29 juni, 3daagse Danpaati, euro 335
  vr29 juni - ma2 juli, 4daagse Danpaati, euro 395
  ma2 - vr6 juli, 5daagse Danpaati, euro 455
  ma2 - wo4 juli, 3daagse Danpaati, euro 335
  wo4 - vr6 juli, 3daagse Danpaati, euro 335
  vr6 - ma9 juli, 4daagse Danpaati, euro 395
  ma9 - vr13 juli, 5daagse Danpaati, euro 455
  ma9 - wo11 juli, 3daagse Danpaati, euro 335
  wo11 - vr13 juli, 3daagse Danpaati, euro 335
  vr13 - ma16 juli, 4daagse Danpaati, euro 395
  ma16 - vr20 juli, 5daagse Danpaati, euro 455
  ma16 - wo18 juli, 3daagse Danpaati, euro 335
  wo18 - vr20 juli, 3daagse Danpaati, euro 335
  vr20 - ma23 juli, 4daagse Danpaati, euro 395
  ma23 - vr27 juli, 5daagse Danpaati, euro 455
  ma23 - wo25 juli, 3daagse Danpaati, euro 335
  wo25 - vr27 juli, 3daagse Danpaati, euro 335
  vr27 - ma30 juli, 4daagse Danpaati, euro 395
  ma30 juli - vr3 augustus, 5daagse Danpaati, euro 455
  ma30 juli - wo1 augustus, 3daagse Danpaati, euro 335
  wo1 - vr3 augustus, 3daagse Danpaati, euro 335
  vr3 - ma6 augustus, 4daagse Danpaati, euro 395
  ma6 - vr10 augustus, 5daagse Danpaati, euro 455
  ma6 - wo8 augustus, 3daagse Danpaati, euro 335
  wo8 - vr10 augustus, 3daagse Danpaati, euro 335
  vr10 - ma13 augustus, 4daagse Danpaati, euro 395
  ma13 - vr17 augustus, 5daagse Danpaati, euro 455
  ma13 - wo15 augustus, 3daagse Danpaati, euro 335
  wo15 - vr17 augustus, 3daagse Danpaati, euro 335
  vr17 - ma20 augustus, 4daagse Danpaati, euro 395
  ma20 - vr24 augustus, 5daagse Danpaati, euro 455
  ma20 - wo22 augustus, 3daagse Danpaati, euro 335
  wo22 - vr24 augustus, 3daagse Danpaati, euro 335
  vr24 - ma27 augustus, 4daagse Danpaati, euro 395
  ma27 - vr31 augustus, 5daagse Danpaati, euro 455
  ma27 - wo29 augustus, 3daagse Danpaati, euro 335
  wo29 - vr31 augustus, 3daagse Danpaati, euro 335
  vr31 augustus - ma3 september, 4daagse Danpaati, euro 395
  ma3 - vr7 september, 5daagse Danpaati, euro 455
  ma3 - wo5 september, 3daagse Danpaati, euro 335
  wo5 - vr7 september, 3daagse Danpaati, euro 335
  vr7 - ma10 september, 4daagse Danpaati, euro 395
  ma10 - vr14 september, 5daagse Danpaati, euro 455
  ma10 - wo12 september, 3daagse Danpaati, euro 335
  wo12 - vr14 september, 3daagse Danpaati, euro 335
  vr14 - ma17 september, 4daagse Danpaati, euro 395
  ma17 - vr21 september, 5daagse Danpaati, euro 455
  ma17 - wo19 september, 3daagse Danpaati, euro 335
  wo19 - vr21 september, 3daagse Danpaati, euro 335
  vr21 - ma24 september, 4daagse Danpaati, euro 395
  ma24 - vr28 september, 5daagse Danpaati, euro 455
  ma24 - wo26 september, 3daagse Danpaati, euro 335
  wo26 - vr28 september, 3daagse Danpaati, euro 335
  vr28 september - ma1 oktober, 4daagse Danpaati, euro 395
  ma1 - vr5 oktober, 5daagse Danpaati, euro 455
  ma1 - wo3 oktober, 3daagse Danpaati, euro 335
  wo3 - vr5 oktober, 3daagse Danpaati, euro 335
  vr5 - ma8 oktober, 4daagse Danpaati, euro 395
  ma8 - vr12 oktober, 5daagse Danpaati, euro 455
  ma8 - wo10 oktober, 3daagse Danpaati, euro 335
  wo10 - vr12 oktober, 3daagse Danpaati, euro 335
  vr12 - ma15 oktober, 4daagse Danpaati, euro 395
  ma15 - vr19 oktober, 5daagse Danpaati, euro 455
  ma15 - wo17 oktober, 3daagse Danpaati, euro 335
  wo17 - vr19 oktober, 3daagse Danpaati, euro 335
  vr19 - ma22 oktober, 4daagse Danpaati, euro 395
  ma22 - vr26 oktober, 5daagse Danpaati, euro 455
  ma22 - wo24 oktober, 3daagse Danpaati, euro 335
  wo24 - vr26 oktober, 3daagse Danpaati, euro 335
  vr26 - ma29 oktober, 4daagse Danpaati, euro 395
  ma29 - wo31 oktober, 3daagse Danpaati, euro 335
  ma29 oktober - vr2 november, 5daagse Danpaati, euro 455
  wo31 oktober - vr2 november, 3daagse Danpaati, euro 335
  vr2 - ma5 november, 4daagse Danpaati, euro 395
  ma5 - vr9 november, 5daagse Danpaati, euro 455
  ma5 - wo7 november, 3daagse Danpaati, euro 335
  wo7 - vr9 november, 3daagse Danpaati, euro 335
  vr9 - ma12 november, 4daagse Danpaati, euro 395
  ma12 - vr16 november, 5daagse Danpaati, euro 455
  ma12 - wo14 november, 3daagse Danpaati, euro 335
  wo14 - vr16 november, 3daagse Danpaati, euro 335
  vr16 - ma19 november, 4daagse Danpaati, euro 395
  ma19 - vr23 november, 5daagse Danpaati, euro 455
  ma19 - wo21 november, 3daagse Danpaati, euro 335
  wo21 - vr23 november, 3daagse Danpaati, euro 335
  vr23 - ma26 november, 4daagse Danpaati, euro 395
  ma26 - vr30 november, 5daagse Danpaati, euro 455
  ma26 - wo28 november, 3daagse Danpaati, euro 335
  wo28 - vr30 november, 3daagse Danpaati, euro 335
  vr30 november - ma3 december, 4daagse Danpaati, euro 395
  ma3 - vr7 december, 5daagse Danpaati, euro 455
  ma3 - wo5 december, 3daagse Danpaati, euro 335
  wo5 - vr7 december, 3daagse Danpaati, euro 335
  vr7 - ma10 december, 4daagse Danpaati, euro 395
  ma10 - vr14 december, 5daagse Danpaati, euro 455
  ma10 - wo12 december, 3daagse Danpaati, euro 335
  wo12 - vr14 december, 3daagse Danpaati, euro 335
  vr14 - ma17 december, 4daagse Danpaati, euro 395
  ma17 - vr21 december, 5daagse Danpaati, euro 455
  ma17 - wo19 december, 3daagse Danpaati, euro 335
  wo19 - vr21 december, 3daagse Danpaati, euro 335
  vr21 - ma24 december, 4daagse Danpaati, euro 395
  ma24 - vr28 december, 5daagse Danpaati, euro 455
  ma24 - wo26 december, 3daagse Danpaati, euro 335
  wo26 - vr28 december, 3daagse Danpaati, euro 335
  vr28 - ma31 december, 4daagse Danpaati, euro 395


  Periode
  Opmerkingen

  Aanvraag versturen
  Type in de 3 cijfers hiernaast getoond


  Aan het verzenden van dit formulier kunnen géén rechten worden ontleend!! Pas na contact met de resorthouder weten wij zeker of er beschikbaarheid is in de door u gewenste periode. U krijgt van ons altijd binnen 24 uur antwoord. Krijgt u binnen deze termijn geen antwoord, probeer het dan via een normale email naar kekemba@kekemba.info of probeer telefonisch contact met ons op te nemen.

Suriname

Maak uw vakantie naar Suriname onvergetelijk door via 1 van onderstaande trips Suriname te ontdekken in al zijn facetten (cultuur, natuur en avontuur).


Brownsberg
Commewijne plantagetour boot
Commewijne plantagetour bus
Culinaire tour
Paramaribo stadstour, lopend
Paramaribo stadstour, per bus
Santigron Experience
Sunset and Dolphin trip
Chocolade Skrati workshop
Warappakreek


Bigipan en Nickerie [2d/1n]
Blanche Marievallen en Apoera [4d/3n]
Brownsberg en Stoneiland [2d/1n] [3d/2n]
Galibi schildpadden [2d/1n]
Raleighvallen en Voltzberg [4d/3n]
Warappakreek [2d/1n]


Kasikasima [5d/4n] [8d/7n]


Anaula Nature Resort [3d/2n]-[5d/4n]
Pingpe Jungle Resort [3d/2n]-[6d/5n]
Awarradam [4d/3n] [5d/4n]
Danpaati River Resort [3d/2n]-[5d/4n]
Kabalebo Nature Resort [3d/2n]-[9d/8n]
Palumeu [4d/3n]-[5d/4n]

Selectie van getoonde tours

Misschien heeft u een trip gezien op internet die u interessant vindt maar niet in bovenstaande lijst staat. De bovenvermelde lijst met tours, trips en resorts is samengesteld naar aanleiding van ervaringen van onze resort-gasten en onze ervaringen met touroperators. U kunt bij ons wel informeren of wij deze tour voor u kunnen boeken.
- Met bepaalde touroperators doen wij geen zaken vanwege slechte uitvoeringen van tours, slechte (soms zelfs onbeschofte) gidsen of het niet netjes afhandelen van klachten over een misgelopen tour.
- Bepaalde tours gaan (bijna) nooit door omdat het minimum aantal deelnemers niet wordt gehaald; deze tours zult u ook niet hierboven aantreffen want niets is frustrerende dan weken op een lijst te staan om uiteindelijk te horen dat een tour niet doorgaat.
- Ook tours met een scheve prijs/prestatieverhouding (oftewel een te dure tour voor het aangebodene volgens onze resort-gasten) hebben wij niet opgenomen.

Touroperators

Misschien bent u een touroperator met een leuke trip, tour of binnenlands resort in uw assortment, maar u ziet uw aanbod niet in bovenlijst vermeld staan. Stuur ons een mail naar kekemba@kekemba.info met daarin uw gegevens en wij zullen uw trip, tour of binnenlands resort in ons programma opnemen.

Interactieve tourplanner

Geef uw aankomst- en vertrekdatum in en u krijgt alleen de tours te zien van dit datuminterval.

Aankomstdag:
Aankomstmaand:
Aankomstjaar:
Vertrekdag:
Vertrekmaand:
Vertrekjaar:

Geplande tour voor de komende maand

wo14 - do15 november, 2daagse Bigi Pan & Nieuw-Nickerie, euro 180.00
wo14 - vr16 november, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
wo14 - vr16 november, 3daagse Danpaati, euro 335
wo14 - vr16 november, 3daagse Pingpe, euro 285
wo14 november, dagtour Dolphin & Sunset, euro 27.50
wo14 november, dagtour Paramaribo per bus, euro 29.00
do15 november, dagtour Brownsberg dagtrip inclusief lunch, euro 65
do15 november, dagtour Paramaribo lopend, euro 20.00
do15 november, dagtour Santigron, euro 85.00
vr16 - ma19 november, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 299
vr16 - ma19 november, 4daagse Awarradam, euro 609
vr16 - ma19 november, 4daagse Danpaati, euro 395
vr16 - ma19 november, 4daagse Palumeu, euro 615
vr16 - ma19 november, 4daagse Pingpe, euro 360
vr16 - ma19 november, 4daagse Raleighvallen & Voltzberg, euro 375.00
vr16 - vr23 november, 8daagse Kasikasima volledige tour, euro 799
vr16 - za17 november, 2daagse Warappakreek met overnachting, euro 160.00
vr16 - zo18 november, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
vr16 november, dagtour Chocolade Skrati Workshop, euro 20.00
vr16 november, dagtour Dolphin & Sunset, euro 27.50
vr16 november, dagtour Paramaribo per bus, euro 29.00
vr16 november, dagtour Warappakreek, euro 75.00
za17 - zo18 november, 2daagse Warappakreek met overnachting, euro 160.00
za17 november, dagtour Brownsberg dagtrip inclusief lunch, euro 65
za17 november, dagtour Commewijne plantages per boot, euro 60.00
za17 november, dagtour Paramaribo lopend, euro 20.00
za17 november, dagtour Warappakreek, euro 75.00
zo18 november, dagtour Dolphin & Sunset, euro 27.50
zo18 november, dagtour Paramaribo lopend, euro 20.00
zo18 november, dagtour Warappakreek, euro 75.00
ma19 - do22 november, 4daagse Blanche Marie & Apoera, euro 350.00
ma19 - ma26 november, 8daagse Kasikasima volledige tour, euro 799
ma19 - vr23 november, 5daagse Awarradam, euro 609
ma19 - vr23 november, 5daagse Danpaati, euro 455
ma19 - vr23 november, 5daagse Kasikasima verkorte tour, euro 750
ma19 - vr23 november, 5daagse Palumeu, euro 615
ma19 - vr23 november, 5daagse Pingpe, euro 385
ma19 - wo21 november, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
ma19 - wo21 november, 3daagse Danpaati, euro 335
ma19 - wo21 november, 3daagse Pingpe, euro 285
ma19 november, dagtour Paramaribo per bus, euro 29.00
di20 november, dagtour Browsberg dagtour inclusief lunch, euro 65
di20 november, dagtour Commewijne plantages per boot, euro 60.00
di20 november, dagtour Paramaribo lopend, euro 20.00
wo21 - do22 november, 2daagse Bigi Pan & Nieuw-Nickerie, euro 180.00
wo21 - vr23 november, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
wo21 - vr23 november, 3daagse Danpaati, euro 335
wo21 - vr23 november, 3daagse Pingpe, euro 285
wo21 november, dagtour Dolphin & Sunset, euro 27.50
wo21 november, dagtour Paramaribo per bus, euro 29.00
do22 november, dagtour Brownsberg dagtrip inclusief lunch, euro 65
do22 november, dagtour Paramaribo lopend, euro 20.00
do22 november, dagtour Santigron, euro 85.00
vr23 - ma26 november, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 299
vr23 - ma26 november, 4daagse Awarradam, euro 609
vr23 - ma26 november, 4daagse Danpaati, euro 395
vr23 - ma26 november, 4daagse Palumeu, euro 615
vr23 - ma26 november, 4daagse Pingpe, euro 360
vr23 - ma26 november, 4daagse Raleighvallen & Voltzberg, euro 375.00
vr23 - vr30 november, 8daagse Kasikasima volledige tour, euro 799
vr23 - za24 november, 2daagse Warappakreek met overnachting, euro 160.00
vr23 - zo25 november, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
vr23 november, dagtour Chocolade Skrati Workshop, euro 20.00
vr23 november, dagtour Dolphin & Sunset, euro 27.50
vr23 november, dagtour Paramaribo per bus, euro 29.00
vr23 november, dagtour Warappakreek, euro 75.00
za24 - zo25 november, 2daagse Warappakreek met overnachting, euro 160.00
za24 november, dagtour Brownsberg dagtrip inclusief lunch, euro 65
za24 november, dagtour Commewijne plantages per boot, euro 60.00
za24 november, dagtour Paramaribo lopend, euro 20.00
za24 november, dagtour Warappakreek, euro 75.00
zo25 november, dagtour Dolphin & Sunset, euro 27.50
zo25 november, dagtour Paramaribo lopend, euro 20.00
zo25 november, dagtour Warappakreek, euro 75.00
ma26 - do29 november, 4daagse Blanche Marie & Apoera, euro 350.00
ma26 - vr30 november, 5daagse Awarradam, euro 609
ma26 - vr30 november, 5daagse Danpaati, euro 455
ma26 - vr30 november, 5daagse Kasikasima verkorte tour, euro 750
ma26 - vr30 november, 5daagse Palumeu, euro 615
ma26 - vr30 november, 5daagse Pingpe, euro 385
ma26 - wo28 november, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
ma26 - wo28 november, 3daagse Danpaati, euro 335
ma26 - wo28 november, 3daagse Pingpe, euro 285
ma26 november - ma3 december, 8daagse Kasikasima volledige tour, euro 799
ma26 november, dagtour Paramaribo per bus, euro 29.00
di27 november, dagtour Browsberg dagtour inclusief lunch, euro 65
di27 november, dagtour Commewijne plantages per boot, euro 60.00
di27 november, dagtour Paramaribo lopend, euro 20.00
wo28 - do29 november, 2daagse Bigi Pan & Nieuw-Nickerie, euro 180.00
wo28 - vr30 november, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
wo28 - vr30 november, 3daagse Danpaati, euro 335
wo28 - vr30 november, 3daagse Pingpe, euro 285
wo28 november, dagtour Dolphin & Sunset, euro 27.50
wo28 november, dagtour Paramaribo per bus, euro 29.00
do29 november, dagtour Brownsberg dagtrip inclusief lunch, euro 65
do29 november, dagtour Paramaribo lopend, euro 20.00
do29 november, dagtour Santigron, euro 85.00
vr30 november - ma3 december, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 299
vr30 november - ma3 december, 4daagse Awarradam, euro 609
vr30 november - ma3 december, 4daagse Danpaati, euro 395
vr30 november - ma3 december, 4daagse Palumeu, euro 615
vr30 november - ma3 december, 4daagse Pingpe, euro 360
vr30 november - ma3 december, 4daagse Raleighvallen & Voltzberg, euro 375.00
vr30 november - vr7 december, 8daagse Kasikasima volledige tour, euro 799
vr30 november - za1 december, 2daagse Warappakreek met overnachting, euro 160.00
vr30 november - zo2 december, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
vr30 november, dagtour Chocolade Skrati Workshop, euro 20.00
vr30 november, dagtour Dolphin & Sunset, euro 27.50
vr30 november, dagtour Paramaribo per bus, euro 29.00
vr30 november, dagtour Warappakreek, euro 75.00
za1 - zo2 december, 2daagse Warappakreek met overnachting, euro 160.00
za1 december, dagtour Brownsberg dagtrip inclusief lunch, euro 65
za1 december, dagtour Commewijne plantages per boot, euro 60.00
za1 december, dagtour Paramaribo lopend, euro 20.00
za1 december, dagtour Warappakreek, euro 75.00
zo2 december, dagtour Dolphin & Sunset, euro 27.50
zo2 december, dagtour Paramaribo lopend, euro 20.00
zo2 december, dagtour Warappakreek, euro 75.00
ma3 - do6 december, 4daagse Blanche Marie & Apoera, euro 350.00
ma3 - ma10 december, 8daagse Kasikasima volledige tour, euro 799
ma3 - vr7 december, 5daagse Awarradam, euro 609
ma3 - vr7 december, 5daagse Danpaati, euro 455
ma3 - vr7 december, 5daagse Kasikasima verkorte tour, euro 750
ma3 - vr7 december, 5daagse Palumeu, euro 615
ma3 - vr7 december, 5daagse Pingpe, euro 385
ma3 - wo5 december, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
ma3 - wo5 december, 3daagse Danpaati, euro 335
ma3 - wo5 december, 3daagse Pingpe, euro 285
ma3 december, dagtour Paramaribo per bus, euro 29.00
di4 december, dagtour Browsberg dagtour inclusief lunch, euro 65
di4 december, dagtour Commewijne plantages per boot, euro 60.00
di4 december, dagtour Paramaribo lopend, euro 20.00
wo5 - do6 december, 2daagse Bigi Pan & Nieuw-Nickerie, euro 180.00
wo5 - vr7 december, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
wo5 - vr7 december, 3daagse Danpaati, euro 335
wo5 - vr7 december, 3daagse Pingpe, euro 285
wo5 december, dagtour Dolphin & Sunset, euro 27.50
wo5 december, dagtour Paramaribo per bus, euro 29.00
do6 december, dagtour Brownsberg dagtrip inclusief lunch, euro 65
do6 december, dagtour Paramaribo lopend, euro 20.00
do6 december, dagtour Santigron, euro 85.00
vr7 - ma10 december, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 299
vr7 - ma10 december, 4daagse Awarradam, euro 609
vr7 - ma10 december, 4daagse Danpaati, euro 395
vr7 - ma10 december, 4daagse Palumeu, euro 615
vr7 - ma10 december, 4daagse Pingpe, euro 360
vr7 - ma10 december, 4daagse Raleighvallen & Voltzberg, euro 375.00
vr7 - vr14 december, 8daagse Kasikasima volledige tour, euro 799
vr7 - za8 december, 2daagse Warappakreek met overnachting, euro 160.00
vr7 - zo9 december, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
vr7 december, dagtour Chocolade Skrati Workshop, euro 20.00
vr7 december, dagtour Dolphin & Sunset, euro 27.50
vr7 december, dagtour Paramaribo per bus, euro 29.00
vr7 december, dagtour Warappakreek, euro 75.00
za8 - zo9 december, 2daagse Warappakreek met overnachting, euro 160.00
za8 december, dagtour Brownsberg dagtrip inclusief lunch, euro 65
za8 december, dagtour Commewijne plantages per boot, euro 60.00
za8 december, dagtour Paramaribo lopend, euro 20.00
za8 december, dagtour Warappakreek, euro 75.00
zo9 december, dagtour Dolphin & Sunset, euro 27.50
zo9 december, dagtour Paramaribo lopend, euro 20.00
zo9 december, dagtour Warappakreek, euro 75.00
ma10 - do13 december, 4daagse Blanche Marie & Apoera, euro 350.00
ma10 - ma17 december, 8daagse Kasikasima volledige tour, euro 799
ma10 - vr14 december, 5daagse Awarradam, euro 609
ma10 - vr14 december, 5daagse Danpaati, euro 455
ma10 - vr14 december, 5daagse Kasikasima verkorte tour, euro 750
ma10 - vr14 december, 5daagse Palumeu, euro 615
ma10 - vr14 december, 5daagse Pingpe, euro 385
ma10 - wo12 december, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
ma10 - wo12 december, 3daagse Danpaati, euro 335
ma10 - wo12 december, 3daagse Pingpe, euro 285
ma10 december, dagtour Paramaribo per bus, euro 29.00
di11 december, dagtour Browsberg dagtour inclusief lunch, euro 65
di11 december, dagtour Commewijne plantages per boot, euro 60.00
di11 december, dagtour Paramaribo lopend, euro 20.00
wo12 - do13 december, 2daagse Bigi Pan & Nieuw-Nickerie, euro 180.00
wo12 - vr14 december, 3daagse Anaula Nature Resort, euro 260
wo12 - vr14 december, 3daagse Danpaati, euro 335
wo12 - vr14 december, 3daagse Pingpe, euro 285
wo12 december, dagtour Dolphin & Sunset, euro 27.50
wo12 december, dagtour Paramaribo per bus, euro 29.00
do13 december, dagtour Brownsberg dagtrip inclusief lunch, euro 65
do13 december, dagtour Paramaribo lopend, euro 20.00
do13 december, dagtour Santigron, euro 85.00
vr14 - ma17 december, 4daagse Anaula Nature Resort, euro 299
vr14 - ma17 december, 4daagse Awarradam, euro 609
vr14 - ma17 december, 4daagse Danpaati, euro 395
vr14 - ma17 december, 4daagse Palumeu, euro 615
vr14 - ma17 december, 4daagse Pingpe, euro 360
vr14 - ma17 december, 4daagse Raleighvallen & Voltzberg, euro 375.00
vr14 - vr21 december, 8daagse Kasikasima volledige tour, euro 799
vr14 - za15 december, 2daagse Warappakreek met overnachting, euro 160.00
vr14 december, dagtour Chocolade Skrati Workshop, euro 20.00
vr14 december, dagtour Dolphin & Sunset, euro 27.50
vr14 december, dagtour Paramaribo per bus, euro 29.00
vr14 december, dagtour Warappakreek, euro 75.00

Boekje Buitenkansjes

Copyright © 2005-2018 Kekemba Resort Paramaribo Booking Terms and Conditions Cancellation Policies Privacy Policies Site map